Welkom op de blog van Pabo-Wijzer

Als je een vraag hebt over de opleiding, je stage, andere problemen waar je tegenaan loopt kun je deze posten in deze blog. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoord proberen te geven. Veel plezier en succes met deze opleiding.

zondag 4 september 2011

tips

1. Leer Blackbaord zo snel mogelijk kennen door er regelmatig een half uurtje op te zoeken. Klik van alles aan , kijk waar je info vinden kunt. Noteer eventueel voor jezelf waar je wat gevonden hebt, zodat je het terug kunt vinden.
mededelingen voor een vak of stage staan of op de startpagina, of op de course onder berichten, of ook onder de tab PABO en dan onder  4 jarige deeltijd jaar 1. kijk hier regelmatig naar anders kun je info missen.
2 Maak een planning per periode van alle opdrachten en leerstof, en begin op tijd!! als er bij een opdracht staat dat er 28 studie-uren voor staan, dan is dat ook zo. Onderschat de hoeveelheid werk niet!
3.er bestaan geen domme vragen. Is iets je niet duidelijk ( over een opdracht bijvoorbeeld) vraag het de docent, eventueel per mail, of je klasgenoten, of ons natuurlijk.
4. Raak niet te snel ontmoedigd; het duurt tot ongeveer de Kerstvakantie voor je het gevoel krijgt grip te krijgen op je studie en de organisatie van de Pabo. Houd moed! het wordt echt steeds leuker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten